سایبان پنجره
۲۳
دی

سایبان پنجره چه کاربردی در ساختمان دارد؟



فایل صوتی این متن

سایبان پنجره

سایبان پنجره به سازه ای گفته می شود که برای جلوگیری از تابش نور خورشید به داخل و خنک کردن محیط داخلی ساختمان استفاده می شود.سایبان ها به صورت سایبان ثابت و سایبان برقی بر روی درب ، پنجره ساختمان نصب می شوند و فضای داخلی را در برابر باران ، نور خورشید و گرد و خاک محافطت می کنند.در این مقاله می خواهیم درمورد سایبان پنجره و کاربرد آن صحبت کنیم.

سایبان به محافظی مسقف گفته می‌شود که محدوده و فضای مرکزی خود را از هر گونه آسیب و تابش نور آفتاب و بارش باران و برف و ریزگرد‌ها و دیگر آسیب‌ها محافظت می‌کند. سایبان انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها سایبان‌های پنجره می‌باشد.

سایبان پنجره سپری سقف دار است که به دیوارها و چهارچوب اطراف پنجره متصل و نقش حفاظی مقاوم را ایفا می‌کند تا از در و پنجره و شیشه‌ها بتواند مراقبت کند. سایبان پنجره هم چنین از ورود آب به داخل پنجره‌ها و درب‌ها جلوگیری می‌کند و با پوشش مقاومتی خود در برابر ضربه‌ها و سقوط اشیا و ریزش‌های جوی بسیار محکم و مقاوم است.

این نوع سایبان از گذشته با به کار گیری ابزار آلات ابتدایی مورد استفاده‌ی افراد بوده اما با گذشت زمان و کاربرد مختلف فلزات در صنایع مختلف امروزه این سایبان‌ها با متریال‌ها و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف طراحی شده و به دست ساخت سپرده می‌شود.

 

سایبان پنجره | iransaye
سایبان پنجره | iransaye

سایبان پنجره چه کاربردی دارد؟

در قدیم سایبان ها را با الوار چوبی و پارچه به شکل سنتی ساخته و استفاده می کردند .امروزه با پیشرفت در حوزه های مختلف در زمینه طراحی و ساخت سایبان نیز از طراحی مدرن و مدل های خاص و از متریال مختلف استفاده می کنند.

پیشرفت علم در این زمینه باعث شده علاوه بر سرعت در طراحی و ساخت سایبان پنجره و سایبان چتری و سایبان بازویی بالا رود و هم چنین کیفیت و زیبایی ظاهری سایبان و طول عمر مفید این محصولات نسبت به گذشته بالا رود .

یکی از راهکارهای مناسب و مقرون به صرفه برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل ساختمان در زمان بارش های شدید برف و باران و از همه مهم تر خنک شدن فضای داخلی به خاطر عدم نفوذ نور خورشید به داخل می باشد.استفاده از سایبان پنجره نسبت به سلیر پوشش ها علاوه بر هزینه کمتر،نصب و راه اندازی راحت و سریع خواهد داشت.

سایبان پنجره برای موارد مختلفی قابلیت استفاده دارد. اینکه با نصب سایبانی بتوان از ورود آب و گرد و غبار به داخل ساختمان جلوگیری کرد، یکی از کاربرد‌های مهم سایبان است. هم چنین با استفاده از سایبان پنجره می‌توان میزان تابش خورشید به فضاهای داخلی را کنترل کرد و از قرار دادن وسایل قسمت‌های درونی در معرض آفتاب و ضرر رساندن به آن‌ها حداکثر جلوگیری کرد.

علاوه بر این‌ها، سایبان‌های پنجره می‌توانند مانع از رنگ و رو رفتگی درب و پنجره شوند، چرا که جنس بعضی از درب و شیشه‌ها به گونه‌ای است که در برابر خط و خش یا نور مرئی خورشید آسیب پذیر هستند و یک سایبان نیاز است تا از این امر جلوگیری کند.

سایبان‌ پنجره متحرک از نوع کشویی و تاشو نیز با قابلیت‌های متنوعی که دارند می‌توانند کاربرد‌های مختلفی داشته باشند که تمام این موارد از مزایای وجود سایبان‌ها است.

سایبان پنجره وزن چندانی ندارد و علاوه بر زیبایی ظاهری موجب محافظت در برابر نور خورشید و نفوذ آب به داخل می گردد.برای اطلاع از قیمت انواع سایبان ثابت و سایبان برقی می توانید با مراجعه به وبسایت مجموعه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

بیشتر بخوانیم | سایبان حیاط |

بیشتر بخوانیم | سایبان ماشین |

انواع سایبان پنجره را بشناسید

تمام سایبان ها به دو گروه سایبان ثابت و سایبان اتوماتیک (در ای میان سایبان های نیمه اتوماتیک هم هستند که می توان در گروه سایبان اتوماتیک قرار بگیرند) تقسیم می شوند.سایبان پنجره می تواند هم به صورت سایبان ثابت و هم به صورت سایبان متحرک طراحی و ساخته شود.

عموما سایبان‌ها به دو دسته‌ی برقی و دسته تقسیم می‌شوند و در یک دسته بندی دیگر در دو نوع ثابت و متحرک وجود دارند. سایبان پنجره نیز می‌تواند در یکی از این چهار گروه وجود داشته باشد. سایبان برقی پنجره بر اساس موتور الکتریکی و کلیدی که حرکت و برق را به یکدیگر ارتباط می‌دهد، عمل می‌کند و سایبان دستی، سایبانی است که با استفاده از بازوی دستی که در کنار آن تعبیه شده و دخالت مستقیم فرد به حرکت می‌رسد.

از طرف دیگر، سایبان‌ پنجره مدل ثابت امکان جابه جایی و تحرک ندارد اما مقاومت و استحکام بیشتری دارد. ولی سایبان متحرک می‌تواند تا، باز و بسته شود، از محل نصب خود جدا و در محل‌های دیگر امکان نصب پیدا کند. این نوع سایبان پنجره مقاومت کمتری نسبت به سایبان ثابت دارد اما قابلیت‌های بیشتر آن مانند تغییر وضعیت و دستی و برقی بودن تنوع را در اختیار این مدل گذاشته است. هم چنین سایبان پنجره بر اساس اندازه به بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم می‌شود.

سایبان بزرگ از چهارچوب در و پنجره بزرگ‌تر و فضای بیشتری را پوشش می‌دهد. در مقابل سایبان متوسط اندازه‌ی مناسب و سایبان کوچک تنها قسمتی از درب‌ها و پنجره‌ها را کاور می‌کند. هر کدام از این سایبان‌ها در محل‌های مختلفی قابلیت استفاده دارند و هر کدام علاوه بر مزیت‌هایی که دارند، معایبی را نیز دارا می‌باشند.

سایبان ثابت پنجره ای به گونه طراحی و ساخته می شوند که بعد از نصب و راه اندازی دیگر قابلیت تغییر شیب یا وضعیت ندارند و همیشه در یک زاویه ثابت هستند .سایبان ثابت پنجره ای استحکام و مقاومت بالایی دارند و پنجره ساختمان را در برابر آب و باد ،گرد و خاک محافظت می کند.

سایبان پنجره انتخاب مناسبی برای انواع پنجره و درب است و باید بعد از نصب از سایبان مراقبت و نگهداری شود تا مشکلی ایجاد نشود.در مقابل سایبان برقی پنجره می تواند تغییر وضعیت و شیب دهد.سایبان اتوماتیک پنجره می تواند در زوایای مختلف قرار بگیرد،سایبان متحرک پنجره ای خود به سایبان برقی و بازویی تقسیم می شوند.

سایبان پنجره برقی با نصب موتور الکتریکی می توانند وضعیت و زاویه شیب خود را تغییر دهند و در صورتی که سایبان های بازویی امکان تغییر وضعیت و زاویه را به صورت دستی دارند.سایبان های برقی و بازویی نسبت به سایبان های ثابت ساخته شده مزایای بیشتری دارند.

از سایبان برقی می توان در زمان های مختلف برای دید پنجره را افزایش یا محدود کرد و هم چنین می توانیم در مصرف انرژی نیز صرفه جویی داشته باشیم به طوری که در فصل گرم سال از ورود نور خورشید به داخل جلوگیری می شود و مانع افزایش گرما در محیط می شود و نیاز به رفع گرما با وسایل سرمایشی نیست.

در فصل سرد سال در هنگام بارش های باران و برف از ورود آب به داخل ساختمان جلوگیری خواهد کرد.از سایبان کشویی پنجره می توانیم هم به صورت دستی و هم اتوماتیک استفاده کنیم و قابلیت باز و بسته شدن و تغییر شیب به سمت عقب و جلو را دارد.

از سایبان پنجره تاشو بیشتر برای فضاهای کوچک استفاده می شود و می توان به راحتی زاویه سایبان را برای جلوگیری از ورود نور خورشید و نفوذ آب به داخل تنظیم کرد.یکی دیگر از تقسیم بندی های سایبان ها از لحاظ جنس پوشش آن هاست.

سایبان ها رویه پلی استری ، آلومینیومی ،پارچه ای و در بعضی از مواقع شیشه ای برای نمونه های ثابت استفاده می شود .با توجه نوع کاربرد و دکوراسیون بیرونی ساختمان می توانید بهترین و زیباترین سایبان را برای درب یا پنجره خود داشته باشید.

سایبان پنجره | iransaye
سایبان پنجره | iransaye

بیشتر بخوانیم | سایبان مغازه |

بیشتر بخوانیم | سایبان پارکینگ |

نحوه کارکرد سایبان پنجره

کار با سایبان پنجره بسیار آسان است. یکی از موارد که درمورد کار با سایبان پنجره باید به آن توجه داشت، مدل آن است.

به طور مثال، کار با سایبان متحرک سخت‌تر از سایبان ثابت است. و کار با سایبان دستی پر زحمت‌تر از کار با سایبان برقی است، چرا که در سایبان بازویی تماما نیروی دست و انسان دخالت دارد اما در سایبان برقی این موتور الکتریکی است که تنها با فشار دادن دکمه‌ی آن کار باز و بسته شدن را انجام می‌دهد.

برای کار با سایبان پنجره باید به اجزای آن یعنی فیکسینگ بار و زهوار عقب و جلو، براکت، ورق و رول بروت توجه داشت و در نظر داشت که نباید آسیب ببینند. هم‌ چنین هنگام جدا شدن هر یک از قطعات می‌توان از چسب آکواریوم برای نگه داشتن و اتصال دوباره اجزا استفاده کرد.

این نکته را باید متوجه بود که سایبان پنجره در چه منطقه‌ای قرار بر نصب دارد. زیرا در مناطق بارانی، آفتابی، برفی و نقاطی که به دلیل موقعیت مکانی ضربه‌های بسیاری به آن محل وارد می‌شود، باید سایبان متناسب با همان مناطق را خریداری کرد.

طریقه نصب سایبان پنجره

سایبان پنجره دارای اجزای مختلفی است که باید در کنار هم متصل شوند تا تبدیل به مجموعه‌ی سایبان شوند. این اجزا عبارت اند از زهوار عقب و جلو، ورقه‌‌ای که برای سقف مورد استفاده قرار می‌گیرد، چسب آکواریوم، رول بروت، براکت و دیگر اجزا شامل ابزار آلات کوچک برای اتصال این قسمت‌ها هستند.

نصب این قطعات در کنار یکدیگر زحمت زیادی ندارد و تنها کاری که باید انجام شود این است که از یک تیم متخصص برای نصب سایبان پنجره بهره گرفته شود. جنس ورقه‌های سایبان پنجره آکریلیک و پلی کربنات و متریال به کار رفته در پایه‌ها و تکیه گاه‌های این محصول پلی آمید است که بسیار مقاوم هستند و در برابر باران و دیگر ریزش‌های جوی و انواع ضربه‌ها و تابش خورشید بسیار ایمن و قابل مقاومت می‌باشند.

بیشتر بخوانیم | قیمت سایبان مغازه |

بیشتر بخوانیم | سایبان برقی |

قیمت سایبان پنجره

قیمت سایبان پنجره بر اساس ملاک‌های مختلفی تعیین می‌شود. جنس و متریال به کار رفته در این سایبان، نوع سایبان بر اساس برقی و دستی بودن آن، اندازه و سایز این مدل سایبان‌ها، شرکت طراح و تولید کننده این سایبان‌ها، متحرک بودن یا ثابت بودن سایبان پنجره و از این قبیل همگی در تعیین و تغییر هزینه سایبان‌ها موثر هستند.هر چه این سایبان‌ها مقاوم‌تر و در دیزاین منازل و مکان‌ها تاثیر گذارتر باشند، در افزایش قیمت‌ها اثر می‌گذارند.

اما نکته‌ی مهم درباره‌ی سایبان‌های درب و پنجره، خرید این سازه از شرکت‌هایی است که خاطر شما را از بابت مقاومت و زیبایی آسوده کنند. شرکت صنعتی ایران سایه، تولید کننده انواع سایبان‌ها من جمله سایبان‌ پنجره با سابقه‌ای درخشان و در اختیار داشتن نیروهای متخصص این اعتماد را بین خریدار و فروشنده ایجاد می‌کند که بهترین محصول با بهترین قیمت در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت و می‌توان با اعتماد به این شرکت، هر مدل از سایبان‌ها را با بهترین کیفیت خریداری و استفاده کرد.

سایبان پنجره | iransaye
سایبان پنجره | iransaye

سایبان پنجره ارزان قیمت

به طور کلی قیمت سایبان های مختلف از جمله سایبان پنجره را می توان با در نظر گرفتن فاکتورهایی از جمله ثابت یا متحرک بودن سایبان ، نوع متریال به کار رفته در مراحل تولید سایبان برقی ، دستی یا الکتریکی بودن سایبان ،نوع پوشش و جنس پارچه آن،اندازه و ابعاد سایبان و برند و شرکت سازنده و.. قیمت گذاری کرد.

بسیاری از سایبان های ارزان پنجره توسط شرکت های بی نام و نشان و بدون اعتبار طراحی و تولید می شوند و استقامت و استحکام کافی را به دلیل استفاده از مواد بی کیفیت و نامرغوب ندارند و همین مسئله باعث کاهش عمر مفید سایبان و بروز خسارات می شود.

تضمین کیفیت محصول توسط شرکت سازنده و گارانتی پس از فروش آن می تواند دلیل خوبی برای کیفیت سایبا ها به شمار آید زیرا شرکت سازنده مسئولیت هرگونه ایجاد مشکل پس از نصب و راه اندازی سایبان را به عهده می گیرد و در صورت خرابی آن را برطرف می کند.

مجموعه ایران سایه فروش انواع سایبان پنجره را از جمله سایبان برای پنجره خانه ، آپارتمان ، سایبان فایبرگلاس پنجره ، سایبان ارزان قیمت و نصب و راه اندازی آن در اندازه و طرح و رنگ مختلف در کترین زمان و با هزینه مناسب توسط مهندسین فنی آموزش دیده انجام می دهد .

در صورت نیاز به مشاوره خرید در زمینه انواع سایبان ساختمان می توانید به صورت رایگان تنها با مراجعه به وبسایت مجموعه و برقراری ارتباط با بخش مشاوره ای ما تمام سوالات خود را مطرح کرده و پاسخ مناسبی دریافت نمایید.

همکاران مجموعه ما آمادگی خود را جهت پاسخگویی به تمام سوالات شما اعلام می کنند .ایران سایه با سال ها تجربه و فعالیت در زمینه طراحی و ساخت انواع سایبان ثابت و سایبان متحرک مفتخر است که خدمات برتر و یا کیفیتی را به مشتریان خود می دهد.

سایبان پنجره | iransaye
سایبان پنجره | iransaye

بیشتر بخوانیم | سایبان چتری |

مقاله سایبان پنجره

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان کلیک کنید.

سایبان پنجره چیست؟

سایبان پنجره سپری سقف دار است که به دیوارها و چهارچوب اطراف پنجره متصل و نقش حفاظی مقاوم را ایفا می‌کند تا از در و پنجره و شیشه‌ها بتواند مراقبت کند. سایبان پنجره هم چنین از ورود آب به داخل پنجره‌ها و درب‌ها جلوگیری می‌کند و با پوشش مقاومتی خود در برابر ضربه‌ها و سقوط اشیا و ریزش‌های جوی بسیار محکم و مقاوم است.

انواع سایبان پنجره را بشناسید

عموما سایبان‌ها به دو دسته‌ی برقی و دسته تقسیم می‌شوند و در یک دسته بندی دیگر در دو نوع ثابت و متحرک وجود دارند. سایبان پنجره نیز می‌تواند در یکی از این چهار گروه وجود داشته باشد. سایبان برقی پنجره بر اساس موتور الکتریکی و کلیدی که حرکت و برق را به یکدیگر ارتباط می‌دهد، عمل می‌کند و سایبان دستی، سایبانی است که با استفاده از بازوی دستی که در کنار آن تعبیه شده و دخالت مستقیم فرد به حرکت می‌رسد.

طریقه نصب سایبان پنجره

سایبان پنجره دارای اجزای مختلفی است که باید در کنار هم متصل شوند تا تبدیل به مجموعه‌ی سایبان شوند. این اجزا عبارت اند از زهوار عقب و جلو، ورقه‌‌ای که برای سقف مورد استفاده قرار می‌گیرد، چسب آکواریوم، رول بروت، براکت و دیگر اجزا شامل ابزار آلات کوچک برای اتصال این قسمت‌ها هستند. نصب این قطعات در کنار یکدیگر زحمت زیادی ندارد و تنها کاری که باید انجام شود این است که از یک تیم متخصص برای نصب سایبان پنجره بهره گرفته شود.

قیمت سایبان پنجره

قیمت سایبان پنجره بر اساس ملاک‌های مختلفی تعیین می‌شود. جنس و متریال به کار رفته در این سایبان، نوع سایبان بر اساس برقی و دستی بودن آن، اندازه و سایز این مدل سایبان‌ها، شرکت طراح و تولید کننده این سایبان‌ها، متحرک بودن یا ثابت بودن سایبان پنجره و از این قبیل همگی در تعیین و تغییر هزینه سایبان‌ها موثر هستند.هر چه این سایبان‌ها مقاوم‌تر و در دیزاین منازل و مکان‌ها تاثیر گذارتر باشند، در افزایش قیمت‌ها اثر می‌گذارند.